Covid-19 Aşısında Tıbbi Cihaza Öncelik
14 Ocak 2021
PAYLAŞ
 
Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun belirlediği Covid-19 aşılama programına ülke genelinde sağlık tesislerinde çalışan personeller ile başlaması planlanmıştır.
Başkanımız Erkan UÇAR, Başkan Yardımcımız Selami YAMAN ve Genel Sekreterimiz Erol SOYDAN’ ın Sağlık Bakanlığına yaptıkları ziyaretlerde, tıbbi tedarik zincirinin aksamamasının; verilen sağlık hizmetlerinin devamlılığı açısından önemine değinilmişti. Yapılan ziyaretle; Sağlık Tesisleri ve Sağlık Profesyonellerine hizmet veren dental sektör de dahil olmak üzere tüm tıbbi cihaz sektörü mensuplarının aşılamada öncelikli yer almasının tüm sağlık sistemi açısından önemi vurgulanmıştı.
Tıbbi Cihaz Yetkili Satış Merkezi’nde aktif “Sorumlu Müdür, Satış ve Tanıtım Elemanı ve Klinik Destek Elemanı” olarak tanımlı görünen kişiler de öncelikli Covid-19 aşılama programına alınmıştır.
Sağlık hizmetlerinin aksamaması için özveri ile çalışan ve önerilerimizi de dikkate alarak bu kararın alınmasını sağlayan başta Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin KOCA olmak üzere Sağlık Bakan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Sabahattin AYDIN ve TİTCK Başkanı Doç. Dr. Tolga TOLUNAY’a şükranlarımızı arz ederiz.
 
Saygılarımızla,
 
DİŞSİAD Yönetim Kurulu
 
Not: Firmanın Sorumlu müdürleri veya tesis yöneticileri tarafından kontrol edilebilecek personel listesini aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
 
(Link’den e devlet şifrenizle ile giriş yapınız)