AEEDC 2021
18 Haziran 2020
PAYLAŞ

9-11 Şubat 2021 tarihleri arasında Dubai/BAE’de düzenlenecek olan “AEEDC Dubai” fuarı milli katılım organizasyonunun, T.C. Ticaret Bakanlığından onay alınması ve yeterli başvuru olması durumunda 3. kez Derneğimiz ve İKMİB – İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

“AEEDC Dubai” fuarına İKMİB organizasyonu altında katılacak firmalar için yer kirası, özel stant konstrüksiyonu, genel tanıtım giderleri, fuar alanında verilecek diğer hizmetler (catering, yazıcı, tarayıcı, katılımcı broşürü, katılımcı kiti vb) ile teşhir ürünlerinin (İstanbul-Fuar alanı-İstanbul) nakliyesini (m2 başına 0,2 m3) içeren katılım bedeli 890 $/m2’dir. (nakliye hariç katılım bedeli 855 $/m2’dir)

Söz konusu fuara İKMİB organizasyonu dâhilinde iştirak etmek isteyen üyelerimizin (ekte belirtilen şartları göz önünde bulundurarak ve peşinen kabul ederek) https://tinyurl.com/aeedc2021 bağlantısında yer alan başvuru formunu doldurmaları ve aşağıdaki banka hesabına 1.000 USD avans bedelinin yatırıldığına dair ödeme dekontunu ve kişisel veri paylaşımı onay formunu imzalayarak en geç 30 Haziran 2020 Salı günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine göndermeleri önemle rica olunur.